LOADING IMAGES

SKJ0930791 ANETTE

4090,00МКД


Рамстор, ГТЦ приземје, Сити Мол, Палма Мол - Тетово, Куманово, Гостивар, Битола - Широк Сокак, Тетово - Центар, Струга

Инспириран од тлото на водените површини на Данска, накитот на Skagen е олицетворение на стилска едноставност и минимализам.


Големина: 60 mm

Пол: Женски

Функција: Алка

Материјал: Основа - Челик